Despre noi

S.C. DeoMaxx Perfume S.R.L.

Societatea a fost înființată în decembrie 2013 si are ca obiect de activitate producerea de odorizanți auto și odorizanți pentru casă si birou, comercializarea diverselor accesorii și consumabile auto. Are implementat Standardul SR EN ISO 9001:2008. Compania dispune de certificare OSIM a desenelor industriale pentru gamele de odorizanți  Decebal, AirMaxx, Clasic, DeoTravel, DeoPuff, VentoMaxx și pentru marca proprie DeoMaxx  Branduri si denumiri protejate in intrega Europa si chiar si in Republica Moldova ca marci protejate proprii.

Portofoliu produse:

Deși înființată de foarte scurt timp, are in portofoliu următoarele categorii de produse, cu sub-categoriile aferente (în funcție de parfum):

Gama Decebal, alcătuită din odorizanți sub formă de card parfumat, un material special care asigură o îndelungată persistență a parfumului și o utilizare fără riscuri in orice condiții. Categoria oferă 5 parfumuri diferite sub denumirile: Munții, Apele, Viile, Aurul și Sânziene.

Pachetul Decebal, care cuprinde toată gama Decebal, îmbrăcată într-un pachet distins, cu un design elegant.

Gama DeoPuff, alcătuită din odorizanți carton însoțiți de un pulverizator cu parfum, pentru a avea un bun control asupra intensitații parfumului, cu 4 parfumuri diferite: Miazăzi, Miazănoapte, Apus Romantic și Rouă în Iarbă. Mai multe pulverizări, mai multă intensitate!

Gama Air Maxx, alcătuită din odorizanți fiolă, cu 8 parfumuri diferite : Litoral, Lăcrămioară, Liliac, Anti-Tabac, Tango, La Patru Ace, Gumaroma si Zero Kilometri.

Gama VentoMaxx, alcătuită din 3 odorizanți special creați pentru grila de ventilație a autoturismului, cu 3 parfumuri diferite: Lăcrămioară, La Patru Ace și Liliac.

Gama Clasic, alcătuită din odorizanți carton în forma de picatură, cu 8 parfumuri diferite : Litoral, Lăcrămioară, Liliac, Anti-Tabac, Tango, La Patru Ace, Gumaroma si Zero Kilometri.

Gama DeoTravel, alcătuită din 6 odorizanți carton, fiecare purtând un nume de oraș european: Barcelona, Berlin, Bucharest, London, Paris, Rome. Lasă-te purtat de parfumul orașelor europene!

Parfumurile utilizate sunt parfumuri autentice cu aplicatie speciala produse de catre case de parfumuri celebre din Europa .

 

Capacități de producție

Societatea dispune de spațiu, utilaje și personal bine pregătit pentru producerea odorizanților. Utilajele constau în dispozitive automate sau semiautomate pentru serigrafie, ștanțare, impregnare și ambalare. Capacitatea lunară de producție se ridică la câteva sute de mii de unități. De asemenea, în cazul unor oportunități viitoare, aceste capacități pot fi crescute imediat pentru atingerea cantităților necesare.

Piața actuală

Societatea livrează atât pe plan național cât și internațional. Clienții sunt din zona de retail, benzinării și distribuitori zonali, retele de hipermarket-uri intr-un numar de peste 2500 de puncte de vanzare in intreaga tara. Creează și produce pentru orice client odorizanți cu marcă privată.

Proiecte pe termen lung

 • Dezvoltarea unei linii tehnologice de ultimă generație pentru creșterea eficienței productive și calitative.

• Intrarea pe piete noi in Europa si in Orientul Mijlociu.