Politică de rambursări și returnări

Consumatorul are dreptul de a returna produsele în termen de 15 zile calendaristice, conform legislației din România (reglementată prin OUG 34/2014), fără penalități și făra invocarea vreunui motiv.

Costurile directe de returnare a produselor cad în sarcina consumatorului, valoarea reținută se deduce din suma ce trebuie returnată clientului sub forma taxei de transport de 20 lei fără TVA, pe care noi o reținem.

Returul se înregistrează pe site, completând datele din formularul de mai jos și se așteaptă ridicarea coletului de către curierul nostru, nu trebuie achitata nici o taxă atunci când vine curierul, aceasta vi se va deduce în momentul returnarii banilor în contul bancar. Veți primi toate detaliile pe mail. Returnarea banilor se face într-un cont bancar, consumatorul fiind obligat sa completeze contul bancar (IBAN) în care dorește returnarea banilor.

Nu acceptăm colete cu ramburs și nici colete trimise prin Posta Romana sau orice alt curier, acestea vor fi refuzate.

După ce vom primi produsul returnat vom face returul banilor în contul clientului în termen de 60 zile lucrătoare. Rambursarea contravalorii unei comenzi se efectuează numai prin transfer bancar în contul care ne este transmis de către client, pentru a efectua și demonstra legal și cu usurinta restituirea banilor.

Produsul returnat trebuie sa fie sigilat, nu trebuie sa fie deteriorat, să nu conțină urme de utilizare, să fie returnat în ambalajul original cu toate accesoriile intacte și să aibă asupra sa toate documentele însoțitoare cu care a fost expediat de compania noastra.

Dacă produsul returnat este deteriorat, ne rezervam dreptul de a refuza returnarea acestui produs sau schimbarea acestuia.

Daca cumparatorul refuza produsul caruia i se refuza returul de catre DeoMaxx in urma verificarii, produsul va rămâne în depozitul SC DEO MAXX PERFUME SRL timp de 6 luni după care va fi predat unei firme de casat! Dacă este depasit termenul de 15 zile calendaristice returul nu se mai poate efectua și de asemenea nu se mai poate cere schimbarea produsului!