Oferte B2B

Odorizante auto en-gros

DeoMaxx este producător român de odorizante auto. Parfumurile utilizate sunt parfumuri autentice cu aplicație specială, produse de către case de parfumuri celebre din Europa. Îmbinăm pasiunea pentru parfumuri de excepție cu inovația constantă și atenția la detalii.

Societatea dispune de spațiu, utilaje și personal bine pregătit pentru producerea odorizanților. Utilajele constau în dispozitive automate sau semiautomate pentru serigrafie, ștanțare, impregnare și ambalare. Capacitatea lunară de producție se ridică la câteva sute de mii de unități. De asemenea, în cazul unor oportunități viitoare, aceste capacități pot fi crescute imediat pentru atingerea cantităților necesare.

Odorizante auto en-gros personalizate

deomaxx personalizat

Realizăm la comandă odorizante auto personalizate. Discutăm modelul și cantitatea dorită iar ulterior vă livrăm odorizante auto personalizate cu imaginea și forma dorită.

Putem realiza odorizante auto personalizate pentru oricine își dorește promovarea afacerii într-un mod vizibil și creativ.

De asemenea, răspundem și la solicitări individuale de odorizante personalizate, atât timp cât comanda minimă este de 100 de bucăți.

Oportunitatea de a deveni partener DeoMaxx!

unde gasesti deomaxx

Contactează-ne dacă îți dorești să devii reseller (revânzător) pentru produsele DeoMaxx.

Clienții noștri sunt din zona de retail, benzinării și distribuitori zonali, rețele de hipermarket-uri într-un număr de peste 2.500 de puncte de vânzare în întreaga țară.

Stabilim o discuție și ulterior putem construi un parteneriat de succes!

Contactează-ne și hai să ne cunoaștem!

Ne poți contacta oricând în programul Luni – Vineri între 8.30 și 17.00 telefonic la +40 248 224 454 sau pe adresa de e-mail info@deomaxx.ro!

Sau poți completa formularul de contact și te contactăm noi în cel mai scurt timp posibil!